Diyarbakır 2 Şubesi

EĞİTİM-BİR-SEN ÜNİVERSİTE ŞUBESİ BAHAR FUTBOL TURNUVASI

EĞİTİM-BİR-SEN 2 NOLU ÜNİVERSİTE ŞUBESİ 1. BAHAR FUTBOL TURNUVASI KURALLARI

 


1. Turnuvanın amacı üyelerimiz arasında birlik, beraberlik ve aidiyet ruhu ile kaynaşma ortamının sağlanmasıdır.
2. Turnuva sonucunda şampiyon olan takıma 1. lik ödülü verilecektir. Ayrıca en centilmen seçilen takıma Centilmenlik Ödülü verilecektir.
3. Üniversitemiz birimleri ile Yurt-Kur Bölge Müdürlüğünde çalışan üyelerimiz görev yaptıkları birim adına ( Fakülte, Yüksekokul, İdari Birimler vb.) takım oluşturabilecekleri gibi, yeterli sayıda oyuncu bulunamadığı takdirde en fazla 3(üç) ayrı birimin birleşmesi ile takım oluşturulabilecektir. Çok sayıda katılımcı olması halinde aynı birimden 2 veya 3 ayrı takımda oluşturulabilecektir. ( Örneğin Güvenlik 1 , Güvenlik 2 , Güvenlik 3 vb.)
4. Oyuncuların sadece üyelerimizden oluşması gerekmekte olup, takım sorumluları tarafından düzenlenecek takım listeleri imzalı olarak organizasyon komitesine teslim edilecektir. Komite tarafından yapılacak kontrol sonucu üyemiz olmayan isimler listeden çıkarılacaktır.
5. Listeler hazırlanırken üyelerin fiilen görev yaptığı birimler baz alınacaktır.
6. Takımlar 12 kişilik liste verecek olup, maçlar 7’ şer oyuncu ile oynanacaktır.
7. Müsabaka esnasında bir takımdan çift sarı kart veya direk kırmızı kart gören oyuncu ihraç edilecektir. Maça çıkmayan takımlar hükmen 3-0 mağlup sayılacaktır.
8. Başvurular sonucu ortaya çıkacak olan takım sayısına göre yapılacak olan fikstür çekim tarihi ayrıca belirlenecek ve takım sorumluları katılacaktır. Belirlenecek olan maç programı ve tarihleri kesinlikle değiştirilmeyecektir.
9. Turnuva başlama tarihi 30 Mart pazartesi olarak planlanmakta olup, maçlar hafta içi mesai bitimi (17:00-19:00 saatleri arasında)Kampüs kafe halı sahada oynanacaktır. Turnuvaya katılacak olan takım listelerinin, takım sorumluları tarafından en geç 18.03.2015 tarihine kadar sendikamız Eğitim ve Sosyal İşleri Bşk. Yrd. Mehmet SOYSAL’a bildirilmesi gerekmektedir.
10. Sendika Yönetim Kurulu tarafından oluşturulan organizasyon komitesi üyeleri aşağıda belirtilmiş olup, Organizasyon Komitesi turnuva ile ilgili her türlü idari ve teknik kararı almaya yetkilidir.

              Tüm takımlara başarılar dileriz.

 

 

                                                         ORGANİZAZYON KOMİTESİ

 

 

Mehmet SOYSAL          Ömer GÜNAN       Oktay BOZAN     Yasin YILDIZ      Oktay GÜVENER    Ahmet CENGİZ
         Bşk. Yrd.                    Bşk Yrd.               Bşk. Yrd.             Bşk.Yrd.                  Bşk. Yrd.             Bşk. Yrd.

 


                                                                             Yüksel GÜMÜŞ
                                                                                    Başkan